+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Villa Karolína Bewertungen

Hotelbewertung

98%
Perfekt

von 48 Bewertungen

  • Personal

    99%
  • Sauberkeit

    99%
  • Ausstattung

    99%
  • Komfort

    97%
  • Preis-Leistungverhältnis

    94%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 4.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 4.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vstřícný personál výborne snídaně klid krasne prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 29.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výborná a bohatá snídaně, velice příjemná a ochotná pani majitelka!!!! Sauna s možností venkovního ochlazení. Výhodná poloha hotelu a možnost parkování.

  • Jediná maličkost - měkčí matrace. Ale to je vyloženě subjektivní pocit, daný mými bolavými zády.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 13.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomáš

Familie mit älteren Kindern, 30.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 30.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Servis,jídlo

  • Omezené množství informačních letáků .Mohla by být delší pokrývka pro delší lidi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Martina Hašková

Älteres Paar, 11.6.2017

Domažlice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 9.4.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Top Service, obwohl als einziger Gast in der Vorsaison! Super leckeres Frühstück und sehr freundliche Gastgeberin. Kann ich nur weiterempfehlen!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.1.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Pavel

Älteres Paar, 28.9.2016

Budišky Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Snídaně - kvalitní nabídka jídel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana

Älteres Paar, 7.9.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • perfektní přístup majitelky, bezkonkurenční výběr na snídaně

  • na nás trochu měkčí matrace a froté/krepové povlečení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

Älteres Paar, 12.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemná, ochotná a pohodová paní Zamišková, majitelka penzionu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 11.8.2016

Naumburg Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Sehr freundich und aufmerksames Personal.Die sauberkeit des Objektes und der Zimmer.Sehr gutes Frühstücksbüfeet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Pánek

Älteres Paar, 7.8.2016

Zastávka Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Paní vedoucí je vzor pohostinství.Vstřícná a usměvavá každý den.Snídaně povznesou vaše chuťové buňky a vrcholem je každý den úžasné cukroví paní vedoucí. Vybavení hotelu je vhodné, jak na dny plné slunce, tak i pro dny opačné, jak je venku, prostě neřešíte! Přeji hodně dalších, spokojených hostů.Pánek.

  • Že tam ten týden -utekl tak rychle!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

Älteres Paar, 22.7.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt ve Ville Karolíně je naprosto nepřekonatelný a není to jen prostředím,čistotou a výbornými,bohatými snídaněmi,ale celkový dojem doplňuje i sama paní majitelka,která se o hosty stará s největší péčí:-).U nás se nejednalo o prvý pobyt a rádi se do Villy Karolíny budeme vracet i nadále při našich cestách Šumavou.Všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Älteres Paar, 4.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • čistý pokoj,fajn obsluha

  • nemám připomínky

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza

Junges Paar, 30.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Skvělé snídaně, ještě teplý domácí štrůdl neměl chybu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dita Kozelkova

Gruppe von Freunden, 24.4.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Vladimír

Älteres Paar, 13.2.2016

Říčany Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

  • O ničem nevíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.